
Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
- Yarmo
- Ylläpitäjä
- Viestit: 3049
- Liittynyt: 9.5.2009 21:41
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Eikös toi oo helpompi hakea kaupasta suklaamousse paketti ja vispata koneella? 

Et opi kokemuksen kautta mitään. Opit vain pohtimalla kokemuksia.
- Japp
- VIP
- Viestit: 3229
- Liittynyt: 24.1.2010 14:36
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
no huoh.
itse tehty on aina paremman makuinen! 


Suomi-Japp-Suomi
Leona ♥ Rambo ♥ Ekku ♥ Iivo ♥ Oiva
We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Leona ♥ Rambo ♥ Ekku ♥ Iivo ♥ Oiva
We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
- Sebastiann
- Kanta-asiakas
- Viestit: 178
- Liittynyt: 11.10.2010 13:32
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Hyvännäköisiä "ruakia" teette 

Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #32
- Ekku
- VIP
- Viestit: 999
- Liittynyt: 24.7.2009 19:36
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Tein kunnon rasvapommin..
½ kiloa ranskalaisia
Nakkeja tai makkaraa maun mukaan
Kebabia maun mukaan
1-2 kananmunaa
Vähän turhan iso kuva tuli..



½ kiloa ranskalaisia
Nakkeja tai makkaraa maun mukaan
Kebabia maun mukaan
1-2 kananmunaa
Vähän turhan iso kuva tuli..


Tänne vaan, muiden pervojen sekaan juhlimaan.
-
- Kanta-asiakas
- Viestit: 1192
- Liittynyt: 21.8.2009 22:00
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Tuli mieleen jotenkin rekkamiehen aamupala tuosta ateriasta 

Tiesitkö että netissä on muutakin kuin PORNOA? - Radio Rock
-
- VIP
- Viestit: 2700
- Liittynyt: 29.10.2009 17:23
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
ekku kirjoitti:Tein kunnon rasvapommin..![]()
![]()
½ kiloa ranskalaisia
Nakkeja tai makkaraa maun mukaan
Kebabia maun mukaan
1-2 kananmunaa
Vähän turhan iso kuva tuli..![]()
Oho oho NAM

Alkopa tässä tekemään yhtäkkiä kovasti meili makkaraperunoita

Missä vaiheessa kananmunat heitetään sekaan?
- Yarmo
- Ylläpitäjä
- Viestit: 3049
- Liittynyt: 9.5.2009 21:41
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Ton kuvan perusteella paistat tavallisen kananmuna ja lynttäät sen päälle tai vaikkapa poikittain jos se tuntuu Jingin ja Jangin kannalta sopivalta.. 

Et opi kokemuksen kautta mitään. Opit vain pohtimalla kokemuksia.
- Ekku
- VIP
- Viestit: 999
- Liittynyt: 24.7.2009 19:36
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Elikkä pistin ranskalaiset uuniin ja sillä aikaa paistelin pannulla nakit ja kebabit, kananmuna pannulla lopuksi, ranskalaisissa kestää kuitenkin n 15min niin kannattaa aloittaa noiden paistaminen vasta kun perunat on olleet jonkin aikaa uunissa, ettei kerkeä jäähtymään nuo kebabit ja nakit..Saksofoni kirjoitti:ekku kirjoitti:Tein kunnon rasvapommin..![]()
![]()
½ kiloa ranskalaisia
Nakkeja tai makkaraa maun mukaan
Kebabia maun mukaan
1-2 kananmunaa
Vähän turhan iso kuva tuli..![]()
Oho oho NAM
Alkopa tässä tekemään yhtäkkiä kovasti meili makkaraperunoita
Missä vaiheessa kananmunat heitetään sekaan?
Idea tohon syntyi vähän vahingossa, ensin tein pelkät makkaraperunat ja siihen tuli sitten kananmunaa ja kebabia sekaan.. Tarkoitus olis vielä jotain lisätä tuohon annokseen, en vain tiedä mitä.., jauhelihapihvi?

Tuossa toinen kuva..

Tänne vaan, muiden pervojen sekaan juhlimaan.
-
- VIP
- Viestit: 2700
- Liittynyt: 29.10.2009 17:23
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Aaika hyvän näköstä 
Vois vaikka joskus itekki toteuttaa tollasen (:

Vois vaikka joskus itekki toteuttaa tollasen (:
- Ekku
- VIP
- Viestit: 999
- Liittynyt: 24.7.2009 19:36
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
haha kiittiSaksofoni kirjoitti:Aaika hyvän näköstä
Vois vaikka joskus itekki toteuttaa tollasen (:


Tänne vaan, muiden pervojen sekaan juhlimaan.
- Japp
- VIP
- Viestit: 3229
- Liittynyt: 24.1.2010 14:36
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Isänpäiväkakku
Tänä vuonna tein isälle suklaisen kakun:
6 munaa
3 dl sokeria
6 rkl kaakaojauhetta
½ dl perunajauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 dl vehnäjauhoja
Vaahdota munat ja sokeri, siivilöi joukkoon muut aineet.
Paista 200-asteessa niin kauan, ettei hammastikkuun jää raakaa taikinaa kun pistät sen kakun keskelle.
Tätä pohjaa ei tarvi kovin paljoa kostuttaa, ehkä vähän reunoja jos ne on kovat..
Kostutin maidolla reunoja ja ihan pikkusen kostutin myös muualta, mutta aika kostea kyllä luonnostaankin.
Täytteeksihän voi laittaa ihan mitä haluaa, mutta minä laitoin
2 pkt flora vispiä
1 pkt vaniljavaahtoa
1 pkt vaniljarahkaa
maitosuklaata
vähän sokeria
Täytettä on aika reilusti, kuten kuvasta näkee..
Päälle laitoin sitten tietysti kermaa ja suklaata. Syön tätä kakkua tässä samalla kun kirjoitan, ja on kyllä hyvää!
Ulkonäkö nyt ei ole kaikkein kaunein, mutta ei onneksi mikään hirveän rumakaan..
Tein kakun päivän liian aikaisin, kun teki mieli tehdä se nyt eikä huomenna. :p


Hyvää isänpäivää!
Tänä vuonna tein isälle suklaisen kakun:
6 munaa
3 dl sokeria
6 rkl kaakaojauhetta
½ dl perunajauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 dl vehnäjauhoja
Vaahdota munat ja sokeri, siivilöi joukkoon muut aineet.
Paista 200-asteessa niin kauan, ettei hammastikkuun jää raakaa taikinaa kun pistät sen kakun keskelle.
Tätä pohjaa ei tarvi kovin paljoa kostuttaa, ehkä vähän reunoja jos ne on kovat..
Kostutin maidolla reunoja ja ihan pikkusen kostutin myös muualta, mutta aika kostea kyllä luonnostaankin.
Täytteeksihän voi laittaa ihan mitä haluaa, mutta minä laitoin
2 pkt flora vispiä
1 pkt vaniljavaahtoa
1 pkt vaniljarahkaa
maitosuklaata
vähän sokeria
Täytettä on aika reilusti, kuten kuvasta näkee..

Päälle laitoin sitten tietysti kermaa ja suklaata. Syön tätä kakkua tässä samalla kun kirjoitan, ja on kyllä hyvää!

Ulkonäkö nyt ei ole kaikkein kaunein, mutta ei onneksi mikään hirveän rumakaan..
Tein kakun päivän liian aikaisin, kun teki mieli tehdä se nyt eikä huomenna. :p


Hyvää isänpäivää!

Suomi-Japp-Suomi
Leona ♥ Rambo ♥ Ekku ♥ Iivo ♥ Oiva
We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Leona ♥ Rambo ♥ Ekku ♥ Iivo ♥ Oiva
We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
- Yarmo
- Ylläpitäjä
- Viestit: 3049
- Liittynyt: 9.5.2009 21:41
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Japp, muistitkos lisätä ne vehnäjauhot vai missä se "taikina" on mitä uunissa paistettiin?



Et opi kokemuksen kautta mitään. Opit vain pohtimalla kokemuksia.
- dottis
- VIP
- Viestit: 675
- Liittynyt: 28.5.2009 19:13
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Taikinassahan oli kaakaojauhetta ohjeen mukaan, eli noi tumman ruskeat viirut on niitä taikinasta tehtyjä.
(kai)

Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #20
- Yarmo
- Ylläpitäjä
- Viestit: 3049
- Liittynyt: 9.5.2009 21:41
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Mut miten ihmeessä ne viirut menee pystysuunnassa leikatussa palassa?dottis kirjoitti:Taikinassahan oli kaakaojauhetta ohjeen mukaan, eli noi tumman ruskeat viirut on niitä taikinasta tehtyjä.(kai)

Jostain syystä äärimmäisen outo kakku, mutta herkullisen näkönen!
Et opi kokemuksen kautta mitään. Opit vain pohtimalla kokemuksia.
-
- Kaikkien janoisten sankari
- Viestit: 2238
- Liittynyt: 19.3.2009 17:26
- Paikkakunta: Helsinki
- Viesti:
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Tuo palahan on kaatunut kyljelleenYarmo kirjoitti:Mut miten ihmeessä ne viirut menee pystysuunnassa leikatussa palassa?dottis kirjoitti:Taikinassahan oli kaakaojauhetta ohjeen mukaan, eli noi tumman ruskeat viirut on niitä taikinasta tehtyjä.(kai)
![]()
Jostain syystä äärimmäisen outo kakku, mutta herkullisen näkönen!


Kuukauden Rambo-Ossi (8/2011)
- Ekku
- VIP
- Viestit: 999
- Liittynyt: 24.7.2009 19:36
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Minusta tuo pala on nokallaan.. 

Tänne vaan, muiden pervojen sekaan juhlimaan.
-
- VIP
- Viestit: 2700
- Liittynyt: 29.10.2009 17:23
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Onpa taas Jappi tehny hienoa työtä 

- Japp
- VIP
- Viestit: 3229
- Liittynyt: 24.1.2010 14:36
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)



Tosi ihanan makusta!

Suosittelen kaikille!

Tuo kuorrutus sitten muuten on tuolla samassa viestissä missä suklaapiirakkakin, mutta kyllähän nyt tuohon passaa mikä vaan kuorrutus, vaikka vaan sulatettu suklaa.. Tai sitten ei kuorrutusta ollenkaan. Ja tää ohje on muuten Maailman parhaimmat kakut - kirjasta, mun lemppari leipomiskirja!

Suomi-Japp-Suomi
Leona ♥ Rambo ♥ Ekku ♥ Iivo ♥ Oiva
We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Leona ♥ Rambo ♥ Ekku ♥ Iivo ♥ Oiva
We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
- dottis
- VIP
- Viestit: 675
- Liittynyt: 28.5.2009 19:13
- Paikkakunta: Helsinki
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
Kakku näyttää maukkaalta!Japp kirjoitti:Ja tää ohje on muuten Maailman parhaimmat kakut - kirjasta, mun lemppari leipomiskirja!
Kysäisen tässä välissä, että onko kirja mielestäsi ostamisen arvoinen? Harkitsen tässä kyseisen opuksen hankkimista omaan hyllyyni.

Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #20
- Japp
- VIP
- Viestit: 3229
- Liittynyt: 24.1.2010 14:36
Re: Foorumistin kokkinurkkaus (kuvina)
on kyllä mun mielestä ostamisen arvonen, siinä on aika paljo vähän vaikeempia reseptejä (ainakin mulle)
, ja oon monesti kyllä epäonnistunu, mutta on kiva kun haastetta vähän! Ja sitte siinähän on lisäksi hirveesti juttua työvälineistä, eri työvaiheista, raaka-aineista ym. Sain ton joululahjaksi joskus kun olin ehkä 9 tai 10, ja siitä asti oon tosi paljo tykänny
lemppariohjeet sieltä on just tää marmorikakku ja sitten luumukakku on tosi hyvää myös! 



Suomi-Japp-Suomi
Leona ♥ Rambo ♥ Ekku ♥ Iivo ♥ Oiva
We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis
Leona ♥ Rambo ♥ Ekku ♥ Iivo ♥ Oiva
We are sistas, we stand together ♥
Turksa, Japp, Burnis