Ohjeita foorumin käyttöön!

Foorumia koskevat tiedotukset ja ilmoitusluontoiset asiat
Lukittu
Avatar
Yarmo
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 3049
Liittynyt: 9.5.2009 21:41

Ohjeita foorumin käyttöön!

Viesti Kirjoittaja Yarmo »

Ohjeita alkavalle foorumin käyttäjälle

- Ennen kirjoittamista olisi hyvä tutustua foorumin aiheisiin, sen tyyliin ja kaikista ensimmäisenä sääntöihin!

* Tulisi muistaa että foorumi on painotteinen Salatut Elämät -aiheinen fanisivusto, jonka tarkoitus on ylläpitää Salkkarit -aiheisia keskusteluita ja sen ohella yleisellä tasolla muuta keskustelua. Foorumi ei ole kuitenkaan chät, vaan pyydämme käyttäjiltä sääntöjen lukemista ja niiden noudattamista. Foorumilla on Chat -palsta erikseen!

- Tekstin muotoilun kanssa kiinnitettävä huomiota; uudistuneen sääntöportaikon myötä myös epäasiallisiin ja turhiin viesteihin on puututtu.

* Niin sanottu CAPS LOCKILLA -kirjoitettu teksti koetaan yleensä huutamiseksi, joten suosittelemme käyttämään muita tekstin tehostus menetelmiä. Lihavoitus ja värit ovat hyviä keinoja erottaa tekstistä mahdollisia sanoja -/ lauseita. Fontin suurennus suositellaan vain positiivisessa mielessä, mutta senkin asian kanssa suositellaan maalaisjärjen käyttöä.

- Kirjoittamasi tekstin tulee sisältää asiaa, joka ei loukkaa ketään foorumin käyttäjää tai kohdista minkäänlaista kiusaa toista käyttäjää kohtaan. Viesteissä on ehdottomasti kielletty kaikki rasistiset ja epäasialliset lausahdukset.

* Foorumin henkilökunta on hyvin tarkka ja ankara kaikkia rasististen ja loukkaavien kommenttien kanssa. Epäasiallinen materiaali poisetetaan julkisuudesta ja käyttäjää rankaistaan hetimiten.

- Otsikoinnin kanssa kannattaisi olla tarkka, makeampi otsikko tuo enemmän lukijoita.

- Haun käyttöä hyvin hyvinkin suotavaa ennen uuden keskustelun aloittamista, näin säästymme ylimääräiseltä vaivalta poistaa kloonattu aihe ja poistaa vanha / siirtää se vanhaan keskusteluun.
Et opi kokemuksen kautta mitään. Opit vain pohtimalla kokemuksia.
Avatar
Yarmo
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 3049
Liittynyt: 9.5.2009 21:41

Re: Ohjeita foorumin käyttöön!

Viesti Kirjoittaja Yarmo »

Aloituspostiin lisätään asioita sitä mukaan kun niitä tulee mieleen.
Et opi kokemuksen kautta mitään. Opit vain pohtimalla kokemuksia.
Lukittu