Pihlajasatu

Salkkareista yleisesti TV-tahtiin. Juonipaljastukset kuuluvat eri kategoriaan, ei niitä tänne. Kirjaudu foorumille nähdäksesi alueen juonipaljastuksille ja spekulaatioille.
Vastaa Viestiin
ellu
Kanta-asiakas
Viestit: 429
Liittynyt: 26.11.2013 22:01

Re: Pihlajasatu

Viesti Kirjoittaja ellu »

Dahlian tarina oli onnistunut, mutta Kuulien tarinaa pidin tylsänä ja huonolla tavalla epäuskottavana. :S
    • x x x x
Avatar
antsa798
Kanta-asiakas
Viestit: 606
Liittynyt: 17.6.2016 08:15

Re: Pihlajasatu

Viesti Kirjoittaja antsa798 »

Musta Helenan tarina oli loistava kaikkine käänteineen. :ylos: Anneli on erinomaine näyttelijä, kun saa arvoistaan dramaattista materiaalia sekä Sebastian ja Sergei oli myös parempia hahmoja kuin runkosarjassa viimeisinä vuosinaan.
I'm afraid of all I am
My mind feels like a foreign land
Kaakkao
Kanta-asiakas
Viestit: 1516
Liittynyt: 25.8.2011 19:08

Re: Pihlajasatu

Viesti Kirjoittaja Kaakkao »

Vaikka oli mielenkiintoset pääosat näissä niin oli kyl tylsät Pihlajasadut tänävuon, pidin 2018 & 2019 omista paljon enemmän, kyl ne alkuperäiset hahmot luo Pihalajasatuun sen hienon tunnelman & nostalgian! Ehkä Kenin ja Isabellan läsnäolo olisi pelastanut, mut tuskin tuotanto ees vaivautui pyytämään näitä kahta tähtihahmoa takasin... :pesis:

Eiks Heluna muuten vieläkään tiedä Eliaksen kuolleen, outoo muuten ettei Eliastakaan saatu tähän mukaan ???


1.2018
Nikkinen 4.5/5
Laitela 4.5/5
Taalasmaa 2/5

2. 2019
Salin 5/5
Sievinen 3.5/5

3. 2020
Mustavaara 3/5
Kuula 1/5
Viimeksi muokannut Kaakkao, 5.7.2020 12:38. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
<00:05> <Strawr> Kaakkao: Sinä olet netin ilkein ihminen jonka olen koskaan täältä bongannut, hoitoon joutuisit
<23:05> <Turska> Niin että kun joukossa on yksi tommonen töhö niin se kyllä nollaa fiksumpien käytöksen
skebujebu
Kanta-asiakas
Viestit: 367
Liittynyt: 14.7.2018 20:59

Re: Pihlajasatu

Viesti Kirjoittaja skebujebu »

Pidin eniten Salinien, Sievisten ja Laiteloiden tarinoista.
FUU
Kanta-asiakas
Viestit: 207
Liittynyt: 5.4.2010 19:29

Re: Pihlajasatu

Viesti Kirjoittaja FUU »

Salkkareiden kesätauko on tänä vuonna niin verrattain lyhyt, etten ole näemmä C-more tilaustakaan muistanut perua.

Joten tuli nämäkin jo katsottua.

Vastoin odotuksiani, parempi maku jäi Dahlian jaksoista.

Helenan pihlajasatu oli ennakkosuosikki, koska täytyy myöntää: olen kaipaillut Kuulan veljeksiä. Mielestäni kyseinen kaksikko oli legendaarinen jo sarjassa ollessaan, joten odotuksia tietenkin kohdistui Helena -jaksoihin.

Valitettavasti täytyy kuitenkin todeta, että Sergein 'alkoholismi' ja sen kautta tapahtuneet traagisuudet olivat aivan liian pinnallisesti pohjustettuja ja muutoinkin epäuskottavia tapahtumien etenemisen kannalta. Ylipäätään koko alkoholiongelma tuntui päälleliimatulta. Harmittelin jo siinä vaiheessa kun ongelma ensikertaa esiteltiin, Sebastianin vihjatessa jotakin siihen liittyen Helenalle. Hahmoon ei millään tavalla istunut tämä alkoholismin piirre. Sergei vaikutti pikemminkin tikittävältä miesaikapommilta jolla on lähinnä jotain muita akuutteja ongelmia, joillekka alkoholin kanssa häseltäminen on vain näkyvää seurausta.
Avatar
Enigma
Valvoja
Valvoja
Viestit: 3672
Liittynyt: 22.8.2009 17:51

Re: Pihlajasatu

Viesti Kirjoittaja Enigma »

Edelleen ihan liikaa tarinoiden alusta menee siihen, että päähenkilö on täysin hämillään rinnakkaistodellisuuden tapahtumista.
"Sopimus ja sopimus... Haasta mut oikeuteen sen sopimukses kanssa ja juristia ei tarvii todellakaan ettii kaukaa!"
Avatar
SalkkariTV
Viestit: 27
Liittynyt: 12.6.2018 21:23

Re: Pihlajasatu

Viesti Kirjoittaja SalkkariTV »

Enigma kirjoitti:Edelleen ihan liikaa tarinoiden alusta menee siihen, että päähenkilö on täysin hämillään rinnakkaistodellisuuden tapahtumista.
Älä.. Ihan turhaa "Pitäiskö sun nyt käydä siel lääkärissä" paskaa moneen otteeseen.. Muutenkin 5 osainen satu ni menis siihe asiaa heti ku sinne toiseen todellisuuteen astuu.. Yhtä tyhmää kun ekassa kaudessa hahmo palasi todellisuuteen kesken jakson kertomaan Ullalle mitä näki..

Muutenkin tän vuoden sadut oli aika paskoja, eiköhän tämäkin spin off pilata kun ei enää saada vanhoja hahmoja mukaan.Vielä viime vuonna oli kunnon flashbäckejä, mutta nyt oli molemmissa saduissa parin sekunnin pätkä. Tän sadun alkuperäinen idea oli saada hyviä vanhoja hahmoja palaamaan muistelemaan menneitä ja ajattelemaan mitä jos asiat olisi mennyt toisin. Kuulat niin tuore perhe ainakin omaan silmään.
Majuri
Viestit: 43
Liittynyt: 4.7.2012 22:19

Re: Pihlajasatu

Viesti Kirjoittaja Majuri »

Kuulat ovat mielestäni vanhoja hahmoja (ensiesiintymiset jo vuosilta 2007-2009), mutta sarjasta poistumisista on sen verran vähän aikaa, että eipä tuossa mitään kummempaa nostalgiaa ollut. Yllättävää olisi ollut nähdä mukana esimerkiksi entinen Helsingin ainoa Antti "konstaapeli Raittinen" Polvijärvi ("Sebastianin kadonnut kaksoisveli") sekä Igor "Olavi Kanerva" Kuula. Myös Suppo Taalasmaa olisi voitu kirjoittaa osaksi tarinaa. Lisäksi olisi ollut kiinnostavampaa nähdä viittauksia Kuulien "mafia"touhuihin ja huumebisneksiin - tämä olisi ehkä voinut herättää jotain nostalgisiakin fiiliksiä kyseisten hahmojen kohdalla. Siitähän kaikki heidän kohdallaan alkoi.

Dahlian stoorissa ei sitten ollut sitäkään vähää vanhaa mukana. Ainoa jokseenkin yllättävä asia oli vanhan Gunnarin paluu. Tätäkään ei olisi tarvinnut trailerissa spoilata, mutta se tuntuu olevan Salkkareiden linja tänä päivänä. Jos Camilla saisi joskus oman Pihlajasadun, mukana voisi olla ainakin Ken Ojala ja Toni Veijalainen. Myös Markus voisi taas piipahtaa ja Moosen tiloissa voitaisiin pyörittää jälleen Club Geeliä. Kari ja Jasu myisivät kamaa vessassa vanhaan malliin. Ken voisi jättää lopussa Camillan alttarille ja häipyä helikopterilla!

Ainoa Pihlajasatu mistä oon tähän mennessä oikeasti tykännyt on ollut Salinien. Mahtavaa, että siihen saatiin oikeasti kaikki ne, ketä pitikin saada. Sievisten tarinaa odotin, mutta se jäi pahasti torsoksi ja hahmoista puuttui Annika ja Joonatan. Tarinallisesti nämä ovat heikkoja, joten jos jatkossa mukaan ei saada jo kauan sitten poistuneita hahmoja, alkaa mielenkiinto laskea.
Avatar
fakki
Kanta-asiakas
Viestit: 1561
Liittynyt: 3.6.2012 21:46
Paikkakunta: Kehä III ulkopuolella

Re: Pihlajasatu

Viesti Kirjoittaja fakki »

Dahlian satu oli ihan hauska mutta Helenan satu oli eittämättä huonoin tähän astisista. Palaset oli muuten ihan hyvin kohdillaan: Sergei yhdessä Ainon (Pepin sisko) kanssa, Sebastian onkin poliisi ja poliisiparina Camilla, mutta Ainon murhaaminen ja sen peittelyt ja syyttelyt veti samalla kaikki hyvät aihiot suoraan pöntöstä alas.
Vastaa Viestiin