Uuden aiheen aloittaminen

Jos muut kategoriat eivät sovi, on tämä oikea paikka. Ei Salkkari-keskustelua tänne!
Avatar
Yarmo
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 3049
Liittynyt: 9.5.2009 21:41

Uuden aiheen aloittaminen

Viesti Kirjoittaja Yarmo »

Hellurei ja hellät tunteet!

Foorumilta on saattanut havaita jo pidemmältä ajalta, että uusien aiheiden perustamiseen ei käytetä tarpeeksi aikaa eikä luoda mahdollisimman täyteläistä ja sisältörikasta aloitusta.
Toivoisin että kaikki jotka oikeasti seuraavat foorumin elämää ja liikkumista niin lukisi tämän pienen oppaan siitä, millainen aiheen tulisi vähintään olla, jotta se saisi kannatusta ja kiinnostusta.

Otsikko

Kekseliäs otsikko on jo vetonaula siihen viitsiikö aihetta avata. Ole luova ja pyri tuottamaan otsikko, joka kuvaa samalla aihetta ja vetoaa lukioihin.

Oliko aiheeni sittenkään niin järkevä?

Muista, että uuden aiheen luonti tarkoittaa että samasta aiheesta ei ole ensimmäistä eikä toista kappaletta, joten jos siis epäilet toisen olemassa oloa niin käytäthän hakua!

Asian esilletuonti

Jotta asiasi ja aiheesi saisi riittävästi huomiota niin panosta kirjoittamiseen. Käytä mahdollisimman paljon siistiä ja selkeää kieltä. Turhat ihQuilut ja p!ss!s€lyt kannattaa jättää pois. Kerro asiastasi laajasti, että muiden ei tarvitse onkia tietoa jatkokysymyksillä saadakseen selville asian ytimen. Käytä siis mahdollisimman paljon aikaa siihen, että saisit asian uppoamaan lukijaan.

Ydinjätettä, salkkareita vaiko palautetta?


Jos aiheesi kategoriointi mietityttää, ota yhteys ylläpitoon! Väärälle alueelle joutunut aihe useimmiten joutuu roskakoriin!

--------

Jos luit tämän ohjeen, niin nyt sinulla on hallussa pieni tietomäärä siitä millä tavalla voit saada enemmän huomiota kuin aiemmat aiheesi jos ne ovat joutuneet vasaran alle. Toivon että jokainen, joka epäilee kykyjänsä aloittaa aihe oikein niin ottaa tästä onkeen!
Et opi kokemuksen kautta mitään. Opit vain pohtimalla kokemuksia.