Syntinen suklaakakku
200 g tummaa suklaata
200 g voita
3 dl sokeria
5 munaa
1 rkl vehnäjauhoa
Leikkaa leivinpaperista vuokaan sopiva pala, voitele paperi rasvalla.
Kuutioi voi pieniksi paloiksi ja pilko suklaa. Suklaan suhteen ei kannata pihtailla, joten osta mahdollisimman hyvälaatuista leivontaan tarkoitettua suklaata

Kun voi ja suklaa ovat sulaneet lisää sokeri joukkoon ja odota että se liukenee. Varo kuitenkin ettei seos pala pohjaan!
Kun seos on hieman viilentynyt lisää yksitellen munat, kuten jo koulussa opeteltiin muistakaa rikkoa munat erillisessä kulhossa ettei koko kakku mene pilalle mädäntyneen kananmunan vuoksi. Lisää jauhot.
Jos leivotaan suurelle poppoolle eikä olla varmoja siitä onko seurassa keliakiasta kärsivä henkilö voidaan vehnäjauhot vaihtaa myös kaakaojauheeseen!
Uunin lämpötila on 190 astetta, kakku on valmis noin 20min päästä. Kakun kuuluu hytistä hieman keskeltä, silloin se on ihanan pehmeä ja tahmea sisältä. Moni kehottaa tekemään kakun mielellään vuorokausi ennen tarjoilua, silloin kakku on saanut vetäytyä kunnolla ja maistuu tuplasti paremmalta.
Kakun voi myös koristella esimerkiksi valkosuklaalla tai tummalla suklaalla
