Crash Bandicoot

Keskustelua peleihin liittyen. Pelikonsolit yms.
Avatar
Nipsu
VIP
VIP
Viestit: 992
Liittynyt: 15.8.2012 08:54

Crash Bandicoot

Viesti Kirjoittaja Nipsu »

Elikkä pelihahmo Crash Bandicootista keskustelua. Tänne muun muassa lempihahmosi, lempipelisi Crasheista, jos saisit suunnitella Crash pelejä millaisia niistä tekisit ja kaikki mahdollinen Crashiin liittyvä :D

Eli Crash Bandicootin luoja on Naughty dog ja se teki 4 peliä: crash bandicoot, crash bandicoot 2 cortex strikes back, crash bandicoot 3 warped ja crash team racing. Tämän jälkeen naughty dog luovutti käyttöoikeutensa Crash peleihin ja muut yhtiöt ovat tuottaneet sen jälkeen Crash pelejä playstationille.

5 peliä luotiin pleikkari 1, edellisten lisäksi vielä crash bash niminen peli. Pleikkari 2 luotiin muun muassa pelit crash twinsanity ja crash bandicoot the wrath of cortex. Viimeisin peli on crash mind over mutant.

Crash bandicoot on pussimäyrä ja pelisarjan päähahmo. Hänen arkkivihollisensa on tohtori Neo Cortex. Crashin sisko Coco Bandicoot ja maski Aku Aku suojelevat maailmaa kun Cortex yrittää valloittaa sitä. Cortexin oikea käsi on kyborgi N. Gin ja muihin kätyreihin lukeutuvat muun muassa Tiny Tiger ja Dingodile. Heidän pyrkimyksenään on tuhota Crash ja valloittaa maailma.

Tarina alkaa ku Crash karkaa Cortexin laboratoriosta ja päättää pelastaa ihastuksensa Tawna Bandicootin ja pysäyttää Cortexin. Pitkän seikkailun jälkeen Crash onnistuu kukistamaan Cortexin tämän ilmalaivalla, josta Cortex tippuu kristalliluolaan. Hän ja N. Gin päättävät käyttää voimaktistalleja saadakseen mailman valloitettua. He epäonnistuvat koska Crash ja Coco ampuvat Cortex Vortex ilmaaluksen palasiksi. Muutaman vuoden päästä Cortex yrittää aikakoneella Uka uka maskin (Aku Aku veli) avulla valloittaa maailmaa ja kerätä kristalleja. Crash ja Coco keräävät kristallit aikakoneen avulla eri aikakausilta ja jälleen kerran Cortex on pysäytetty.

Tos oli pikku informaatio niille jokka ei vielä tiedä kyseisestä pelisarjasta mitää. Wikipediasta voi myös käydä lukasemassa nii pääsee hyvin perille.
Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #35
BFF:s Turska ja Ropsu

And we gonna let it burn ♥ ♥

☃☃☃
Avatar
fakki
Kanta-asiakas
Viestit: 1561
Liittynyt: 3.6.2012 21:46
Paikkakunta: Kehä III ulkopuolella

Re: Crash Bandicoot

Viesti Kirjoittaja fakki »

pelasin joskus skidinä jotain crashia pleikka kakkosella, silloin oli ihan jees peli ainakin pelasin paljon, mut ei kyl enään nappaa.
Avatar
Aaro/Eero
Kanta-asiakas
Viestit: 401
Liittynyt: 30.4.2012 19:38

Re: Crash Bandicoot

Viesti Kirjoittaja Aaro/Eero »

Tuli hankittua Xbox-ohjain niin voisi alkaa emulaattorilla pelailemaaan Crash Bandicootteja. Silloin nuorempana nuo kiinnosti, mutta ei tullut hankittua noita (oli aina kaikkea muuta mitä piti ostaa). Tuli muutamia kertoja kuitenkin kokeiltua ja hyviä pelejä olivat mielestäni. :D

Ei vissiin oo ps2:n jälkeen tullut uusia sarjan pelejä? Harmi sinänsä, mutta onneksi esimerkiksi Ratchet & Clank -sarja on jatkunut. Ne muistuttavat jonkin verran Crash Bandicootteja. Raymankin eli jonkin aikaa hiljaiseloa, mutta nyt viime vuosina on tullut uusia pelejä. Milloinhan on Bandicootin vuoro? :)
Avatar
Nipsu
VIP
VIP
Viestit: 992
Liittynyt: 15.8.2012 08:54

Re: Crash Bandicoot

Viesti Kirjoittaja Nipsu »

Ilmeiseti Crash Bandicootista on suunnitteilla uusia pelejä pleikka neloselle ens vuoden puolella, tekijä on vielä hukassa.

http://www.playstationgang.com/wont-act ... coot-game/

Ilmeisesti Crashin alkuperäinen tekijä ja kehittäjä haluaa ostaa oikeudet takaisin, mutta viimeisimmän pelin tekijä ja omasta mielstä pelisarjan pilannut yhtiö ei halua myidä oikeuksia.

Itse löysin pleikka ykkösen ja pelit siihen ja oon nyt joulun aikoihin pelaillu kaikkia ekoja pelejä tästä sarjasta. Muistoja <3 mukava pitkästä aikaa pelata näitä, vielä kun ihme kyllä toimivat.

Ps. Näiden vanhojen pelien musat <3
Osteri-Ossi Faniklubin jäsen #35
BFF:s Turska ja Ropsu

And we gonna let it burn ♥ ♥

☃☃☃
Vastaa Viestiin