Lemmen viemää

Televisio-, elokuva-, musiikki- ja muu viihdekeskustelu
Avatar
Strawr
Kanta-asiakas
Viestit: 216
Liittynyt: 23.7.2014 18:18

Lemmen viemää

Viesti Kirjoittaja Strawr »

Kuva
Tällä hetkellä Suomessa on menossa jo 10. kausi, jonka pääparina on Niklas Stahl ja Julia Wegener.

Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sarjaa on kuvattu romantiikkaa tihkuvissa alppimaisemissa ja siinä on kaikki oikean telenovelan ainekset: intohimoa, juonittelua ja vauhdikkaita käänteitä. Suomessa Lemmen viemää - sarjan esitys alkoi 6.12.2007.


Mitä mieltä olette tästä sarjasta? Minä olen katsonut alusta asti tätä sarjaa, ja kaikki kaudet ovat omalla tavallaan olleet kiinnostavia. Ensimmäinen kausi oli kaikista paras, koska sillon kaikki oli uutta & jännää, ja ensimmäisen kauden pääpari oli aivan ihana.

Suosittelen ehdottomasti katsomaan jos et ole tähän mennessä katsonut. Tykkään tästä sarjasta Salkkareitakin enemmän.
Live. Laugh. Love.
Siperiantiikeri
Kanta-asiakas
Viestit: 1272
Liittynyt: 10.10.2013 17:34

Re: Lemmen viemää

Viesti Kirjoittaja Siperiantiikeri »

Äitini katsoo tätä ja samalla olen itsekin vilkuillut. Sinänsä edullista, että sarja on koukuttanut katsojia jo 10 vuotta vaikka siinä pyörii tuotantokaudesta toiseen sama idea eli on pääpari, joka rakastuu kunnes ilmaantuu kilpakosija/pahis joka erottaa parin, kunnes pari palaa yhteen, menee naimisiin ja muuttaa jonnekin ulkomaille. Sitten toistetaan sama juttu uusilla näyttelijöillä.

Toki sarjassa on vakiohahmot, jotka ovat ja pysyvät ja joille sattuu vähän jotain muutakin. Ehkä niiden avulla sarja jaksaa koukuttaa.

Oma suosikkihahmoni on muuten Barbara von Heidenberg, yksi parhaista saippuapahiksista koskaan. En edes ole pysynyt laskuissa, kuinka monta hahmoa hän on myrkyttänyt hengiltä niillä tyrmäystipoillaan :D
Avatar
Strawr
Kanta-asiakas
Viestit: 216
Liittynyt: 23.7.2014 18:18

Re: Lemmen viemää

Viesti Kirjoittaja Strawr »

Kiva että täältä löytyy muitakin sarjan seuraajia!

Barbara, ja hänen pikkusiskopuolensa Patrizia kuuluvat inhokkeihini. He ovat tehneet liikaa pahaa kaikille,
onneksi Patriziasta päästään eroon pian.
Nilsin & Julian suhdetta oli ihana seurata. Hetken ehdin jo toivoa että Niklaksen sijaan Julia valitsisi Nilsin, vaikka tiesin ettei niin käy.
Kovasti odotan Luisan tuloa sarjaan, ja erittäin mielenkiintoista seurata millaiset hänen & Friedrichin välit tulevat olemaan sitten kun totuus tulee julki.
Live. Laugh. Love.
Vastaa Viestiin